slider1-1
logoclub
DUIKSPORT? BIJ DE DUKDUVELS!
Wie keek niet met bewondering naar de documentaires van Cousteau over de kleurrijke koraalriffen in de Rode zee? Je begint te dromen, mee te zweven, omringd met scholen vissen die in harmonie leven met het onderwaterdecor, de prachtige onderwaterwereld. Dit zonder telkens naar de oppervlakte te moeten komen. Je kan dit alles meebeleven, samen met vrienden en bovendien op een veilige manier.
Wij zijn een gezellige duikclub/school met het hart op de juiste plaats. U vindt ons in Kortrijk - Zuid West Vlaanderen. In onze club genieten alle leden van de gepaste opleiding en training om van die wondere onderwaterwereld te genieten. Wekelijks wordt geoefend op technieken en fysiek in het Lago zwembad te Zwevegem.
initiatie2
GRATIS INITIATIE

Wilt u even van onze passie meeproeven, dan spreken we graag af voor een kosteloze duikinitiatie. Dit kan vanaf 14 jaar. Duiken is geen prestigesport meer maar zuiver ontspanning, waarbij zwemmen toch de minimale vereiste is. U zorgt ervoor dat u gewapend bent met handdoek en een badpak en de club zorgt voor de rest. De initiatie gebeurt altijd in een ideale omgeving, het zwembad. Warm, grote zichtbaarheid en geringe diepte.


Maak een afspraak
padi
Duikclub Dukduvels is aangesloten bij PADI. Wereldwijd marktleider op gebied van duikopleidingen. Uw duikbrevet wordt overal ter wereld herkend en levenslang erkend. Onze club biedt iedereen de mogelijkheid in een vriendschappelijke, ontspannen sfeer een internationaal duikbrevet te bekomen.
OPEN WATER DIVER
De PADI Open Water Diver-cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet.
Meer
ADVANCED OPEN WATER
De Advanced Open Water Diver-cursus helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en je vaardigheden op te bouwen zodat je je prettiger gaat voelen in het water.
Meer
RESCUE DIVER
Voortbouwend op wat je al geleerd hebt wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan.
Meer
DIVEMASTER
Ontwikkel je leidinggevende kunsten, waardoor je gekwalificeerd wordt om toezicht te houden op duikactiviteiten en je instructeurs kunt assisteren met cursisten.
Meer