Duikschool

Duikclub Dukduvels is aangesloten bij PADI. Wereldwijd marktleider op gebied van duikopleidingen. Uw duikbrevet wordt overal ter wereld herkend en levenslang erkend. Onze club biedt iedereen de mogelijkheid in een vriendschappelijke, ontspannen sfeer een internationaal duikbrevet te bekomen.

 

Open Water Diver

Haal je PADI duikbrevet. Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt.

De PADI Open Water Diver-cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet

 

5 theorie sessies
5 zwembad duiken
4 buiten waterduiken

Advanced Open Water Diver

Verkenningsduiken, opwinding, ervaringen !
Daar gaat het bij de PADI Advanced Open Water Diver-cursus allemaal om.

De Advanced Open Water Diver-cursus helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en je vaardigheden op te bouwen zodat je je prettiger gaat voelen in het water.

 

1 a 2 theorie sessies
5 buiten waterduiken

Rescue Diver

Uitdagend en de moeite waard. Dit is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver-cursus. Voortbouwend op wat je al geleerd hebt wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan.

 

5 theorie sessies
5 zwembad sessies
5 buiten water sessies

EFR (EHBO)

Eerste hulp en reanimatie zijn altijd handig voor iedereen die aan avontuurlijke sporten doet – voor het geval dat. Bovendien heb je deze vaardigheden nodig voor de PADI Rescue Diver-cursus.

 

1 dag theorie & praktijk
geen duiken

EAN specialty (NITROX)

De PADI verrijkte luchtduiker-cursus is PADI’s populairste duikcursus, en het is makkelijk te zien waarom. Als je duikt met verrijkte lucht nitrox krijg je langere nultijden. Dat betekent dat je meer tijd hebt onder water, vooral bij herhalingsduiken.

 

1 dag theorie
2 optionele duiken

Divemaster

Op zoek naar de eerste carrièrestap de duikwereld in? Je avontuur op sportduikinstructeursniveau begint met het PADI Divemaster-programma. In dit programma werk je nauw samen met een PADI Instructor.

Je breidt je duikkennis uit en je verfijnt je vaardigheden tot ze op professioneel niveau zijn. De PADI Divemaster-opleiding ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd wordt om toezicht te houden op duikactiviteiten en je instructeurs kunt assisteren met cursisten

 

12 theorielessen
10 zwembadduiken
10 buitenwaterduiken
stage

 

Maak een afspraak